Brasil Santos, Screen 19

Kód: 58/100 58/250 58/500 58/1000 Zvolte variantu
93 Kč 194 Kč 349 Kč 659 Kč od 93 Kč
Skladem - čerstvě upražíme Skladem - čerstvě upražíme Skladem - čerstvě upražíme Skladem - čerstvě upražíme Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Mletí
Můžeme doručit do:
13.12.2022 13.12.2022 13.12.2022 13.12.2022 Zvolte variantu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nejznámější a nejoblíbenější druh brazilské kávy, která se pěstuje v oblastech kolem Sao Paula. Svoje jméno dostala podle přístavu Santos, do kterého se z pěstitelských oblastí vozí a odkud se vyváží do celého světa. Díky nižší nadmořské výšce je charakteristická i nižší aciditou.

Varianta s krásnými velkými zrny (Screen 19).

Název: Brasil Santos NY2, Screen 19, Fine cup
Země: Brazílie, Sao Paulo, 800 – 1000 m.n.m.
Chuť: čokoládová, oříšková, jemně ovocná
Složení: 100 % Arabica

Stupeň praženístupen4_1

Střední stupeň pražení je u této kávy dostatečný k tomu, aby odhalila příjemné tóny čokolády, ovoce a oříšků, navíc bez známky kyselosti. V pákovém kávovaru i při ruční přípravě bude chuť střední, mírně intenzivní a tak akorát i pro několikanásobnou každodenní přípravu. V automatickém kávovaru bude chuť jemná, až fádní a proto by tato káva měla být při přípravě v automatických kávovarech spíše součást kávové směsi s nějakou intenzivnější arabikou, případně i robustou. Jako vždy v případě čistých arabik doporučujeme pro automatické kávovary vyzkoušet i nějakou arabiku s tmavým pražením, případně naše espresso směsi, které jsou pro automatické kávovary vyladěné.

Chuťový profil
Bez známky kyselosti, plné tělo, chuť je krásně kávová a snoubí se v ní čokoládové a oříškové tóny s jemnými ovocnými. Aroma je příjemné bez stop hořkosti.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zrnková káva Arabica
Stupeň pražení: Tmavší pražení (4/5)
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JK Avatar autora | 6.11.2022
Káva nám chutná.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: