Vánoční směs SafronCafé

Kód: 589/250 589/500 589/1000 Zvolte variantu
217 Kč 419 Kč 779 Kč od 217 Kč
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Balení
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Mletí

Detailní informace

Detailní popis produktu

safroncafe-vanoceVánoční novinkou pro rok 2022 je naše čerstvá kávová směs, kterou zcela jistě uděláte radost, když ji darujete, případně si sami užijete její vyladěnou kávovou chuť bez kyselosti. 

Je vyladěná jak pro pákové kávovary, kde získáte perfektní espresso s bohatou krémou bez kyselosti, tak i pro automaty či alternativní přípravu. Má dostatečnou sílu i pro mléčné kávové nápoje a určitě stojí za vyzkoušení.

Je to naše vánoční limitka pro rok 2022 a po Vánocích už k dispozici nebude. Je proto perfektním dárkem i směsí pro relax nebo pohodovou náladu právě v těchto dnech. 

A pozor: Vždy ji upražíme čerstvou přímo pro Vás. Nemáme ji v sudech, ze kterých měsíc odsypáváme a pyšníme se tím, že pražíme každou kávu až po Vaší objednávce. Praženou kávu odešleme čerstvou nejpozději 1 den po pražení.

Je složená ze tří výborných arabik:

Brasil Cerrado Caramelo
Mexico Altura Finca Monte Grande
Ethiopea Mocca Sidamo Gr.2 Organic

V chuti ucítíte čokoládu, karamel, tropické ovoce a špetku kořenitosti. Ale hlavně lahodnou, silnou a vyváženou chuť čerstvě pražené kávy.

Stupeň praženístupen4_1

Název: Vánoční kávová směs SafronCafé
Země: Brazílie, Mexiko, Etiopie
Chuť: sladká chuť čokolády s tóny karamelu, tropického ovoce a trocha kořenitosti. Nízká hořkost, neznatelná acidita, čokoládové a kávové aroma. 
Složení: 100 % Arabica

Pozn.: Vánoční směs bude možné koupit opět před dalšími Vánoci. Připravíme pro Vás zase novou a zajímavou kombinaci.

Doplňkové parametry

Kategorie: Espresso směsi SafronCafé
Stupeň pražení: Tmavší pražení (4/5)
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
MT Avatar autora | 8.1.2023
Vše v pořádku. Kupovala jsem jako dárek Mohu doporučit.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: